Varausehdot

Ajokorttivaatimus: Henkilöautokortti (B-kortti) ja vähintään 25 vuoden ikä. Nykyaikainen matkailuauto ovat helppoja ja miellyttäviä ajaa, erityisesti 9-vaihteisella automaatti vaihteistolla varustettuna. Autolla saa ajaa tiekohtaisten rajoitusten puitteissa 120 km/h nopeudella ja ajamiseen riittää henkilöautokortti (B-kortti).

Vakuutus: Matkailuautoissamme on vuokrauskäyttöön tarkoitetut vakuutukset: liikennevakuutus ja autovakuutus (kaskovakuutus). Jos matka suuntautuu ulkomaille, tarkistetaan tarvittava lisävakuutusturva varausta tehtäessä. Mikäli jotain sattuisi, vuokraajan vastuulle jää liikenne- tai kaskovahingosta maksimissaan 800 euron omavastuu.

Vuokrahinta sisältää vuokrausvakuutukset, vuokrausvarustuksen, käytön opastuksen autoa luovutettaessa, ympärivuorokautisen päivystyksen matkalla eteen tulevien kysymysten varalta, sekä auton päältä pesut ennen lähtöä ja palautettaessa.

Halutessasi voit ostaa lisäpalveluna myös loppusiivouksen 30 eurolla, jolloin palautusta varten huolehdit vain omat tavarasi autosta pois ja me hoidamme loppusiivouksen. Loppusiivous kattaa ns. normaalin loppusiivouksen eli jos auto ei ole erityisen likainen palauttaessa.

Polttoaineenkulutus: Automme aivan uusinta tekniikkaa edustavat turbodieselmoottorit ovat paitsi tehokkaita, niin myös taloudellisia ajaa. Normaaliajossa auton polttoaineenkulutus on noin 8-10 litraa dieseliä sataa kilometriä kohden.

Varausmaksu 150 euroa/viikko suoritetaan varauksen yhteydessä. Samassa yhteydessä vuokrauksesta tehdään kirjallinen sopimus. Varausmaksu on osa vuokrasummaa, ja vuokran loppuosa maksetaan viimeistään kaksi viikkoa ennen auton noutoa. varauksen saavuttua järjestelmäämme, vastaamme varaukseen vuorokauden kuluessa

Lemmikkien pito ja tupakointi matkailuatossa on kielletty

Matkailuautomme luovutetaan vuokralle huollettuna ja tarkastettuna, päältä pestynä ja sisältä siivottuna, polttoainetankki + nestekaasupullot (2 kpl) + raikasvesisäiliö täynnä. Auto on täysin lähtökunnossa ja käyttövalmiina.

Matkalle lähtiessä annamme huolellisen matkailuauton käytönopastuksen. Palveluumme kuuluu päivystyspalvelu matkan aikana, joten kysymysten tai ongelmatilanteiden tullessa eteen voit olla meihin yhteydessä 24/7.

Oman autosi voit tarvittaessa jättää meille säilytykseen matkasi ajaksi.

Auto palautetaan polttoainesäiliö täynnä, sisältä siivottuna. Päältäpäin autoa ei tarvitse pestä, eikä käyttövesisäiliötä täyttää tai tyhjentää. Auto luovutetaan vuokralle kahdella kaasupullolla,toinen pulloista on täysi (2 x 11 kg), ja auto palautetaan yhdellä täydellä kaasupullolla, tai vaihtoehtoisesti palautuksen yhteydessä voit ostaa meiltä kaasupullon vaihdon 25 euroa / kaasupullo.

Turvallisuuteen on matkailuautossamme kiinnitetty huomiota. Laadukas matkailuautomme edustaa alan uusinta tekniikkaa. Modernit, sinänsä turvalliset nestekaasulaitteet tarkastetaan säännöllisesti. Autossa 9 vaihteinen automattivaihteisto, ESP-ajonhallintajärjestelmä, turvavyöt neljälle matkustajalle, ohjaamon turvatyynyt, lukkiutumattomat ABS-jarrut, luistonesto, jauhesammutin ja palohälytin. Autolle tehdään lisäksi perusteellinen huoltotarkastus ennen vuokralle luovutusta.

Lisäpalvelut

Normaalitasoinen loppusiivous: 30 euroa

Kaasupullon vaihto: 25 euroa / kaasupullo

Vuokramaksu sisältää 2500 kilometriä / viikko (ylikilometrit 0,30 euroa/km)

Muuta

Hinnat sisältävät Alv:n 24%

Auton luovutus ja palautus ajat:

Auton luovutus kello 16.30 alkaen. Auton aikaisempaa luovutusaikaa voi tiedustella varauksen yhteydessä lisätietokentässä. Auton käyttöopastus kestää noin puoli tuntia. Auton palautus luovutuspäivänä klo 11:00 mennessä.

Adria Twin

Valitse mökki:

Ladataan varauskalenteria...

= Varattu Varaa Adria Twin
vko €/vrk €/vkl €/vko

Lisähinnat

Liinavaatteet: €/hlö
Lisähenkilöt (> henkilöä): €/hlö/vrk
Loppusiivous (alle pv):
Loppusiivous: